Chcete-li být na jaře trendy, můžete do svých šatníků zakomponovat i stylové dámské bundy. Že netušíte, jaké kousky právě frčí? Nevadí, od toho jsme tady. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, které modely jarních svršků budou v kurzu a také to, v jakých barvách je vybírat, aby byly vaše outfity dokonalé.

Jaké modely jarních bundiček pro ženy budou letos in?

V letošní sezóně můžete vsadit na jarní bundy v nejrůznějším střihu, stylu a barvě. Vezmeme si to pěkně popořádku. Co se týče střihu, můžete letos volit slim fit i regular fit či relaxed fit modely bundiček na jaro. Střih bundy bude dobré přizpůsobit typu své postavy. Trendy bude letos i oversize móda. V kurzu budou např. dámské parky, ale i prošívané bundy nebo bundy se stojáčkem. Ty se skvěle kombinují s džíny s vysokým pasem a s rozšířenými nohavicemi. Zaujmout by vás mohla i oboustranná bunda, která je velmi praktická. Díky klasické motorkářské bundě dodáte vašemu volnočasovému outfitu patřičný šmrnc. Dámy by mohla oslovit i zkrácená dámská jarní bunda. Ta je jako stvořená do outfitů s rafinovanými šaty s průstřihy. Na jaro pak mohou ženy volit i dámské vesty. Díky lehkým jarním kabátům a trenčkotům s vázáním zase během chvilky vytvoříte elegantně laděný outfit.

Zdroj: vlastní / mohito.com

Které barvy nebo motivy budou letos na jarních bundách trendy?

Letos budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Světle modré, zelené i krémové dámské vesty a bundy tak budou dobrou volbou. Vsadit však lze i na černou nebo na bílou barvu. To jsou totiž barvy univerzální, které z módy jen tak nevyjdou. Černé a bílé dámské bundy můžete navíc na jaře snadno sladit i s jinak pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. In budou pro letošek ty abstraktní a květinové. Vyhýbat se nemusíte ani zvířecím vzorům nebo klasickým proužkům. Vzory a motivy se mohou samozřejmě objevit také na trendy dámských jarních bundách. Vyberete-li vzorovanou bundu, přidejte k ní do outfitu raději už jen jednobarevnou sukni nebo kalhoty či šaty. V módě totiž platí pravidlo, které říká, že méně znamená mnohdy více. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu by mohlo působit až chaoticky.

Zdroj: vlastní / mohito.com

Z jakého materiálu letos volit stylovou jarní bundu pro ženy a jak na velikost online?

V roce 2024 jsou v popředí přírodní materiály. In jsou zejména denimové bundy, ale i kožené i lněné modely. Na výslunní je také bavlna, která je příjemná na dotek a také je dostatečně prodyšná. Mnohdy výrobci do bavlněných kousků přidávají také elstan. Příměs elastanu zaručí oblečení dostatečnou pružnost a poddajnost. Důležitá je také správně zvolená velikost jarních dámských bundiček. Jedině tak vám bude sedět oblečení na míru a bude z vás díky tomu vyzařovat ta správná energie. Na e-shopu nakupujte bundy vždy pomocí krejčovského metru. Pečlivě měřte obvod vašeho pasu, hrudníku i boků a výsledky porovnejte s velikostní tabulkou vybrané značky. Různí výrobci mají totiž nuance v číslování. Díky správnému měření a následnému porovnávání se lépe vyhnete výměně zboží. A to už za trochu snahy stojí.